Mitsubishi

VALTUUTETTU MYYNTI JA HUOLTO

Mitsubishi Electric – ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla edullista lämmitystä ja viilennystä

Ilmalämpöpumppu sopii loistavasti niin kotiin kuin vaikkapa toimistokohteeseenkin. Se voidaan asentaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 55%!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on kehitetty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa, joten voit huoletta käyttää niitä paukkupakkasillakin. Ilmalämpöpumppujen toimivuuden kannalta on olennaista, että Suomen markkinoille tuodut mallit ovat sellaisia valmistajan laitteita, jotka ovat suunniteltu toimivaan Pohjolan oloissa.

Mitsubishi Electric LN-ilmalämpöpumput – tyyliä ja laatua

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia. Vuosia kestäneen tuotekehityksen tulos.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus

Meiltä kysytään usein, että käyttäähän ilmalämpöpumppukin sähköä, joten miten se muka säästäisi sitä? Vastaus löytyy hyötysuhteesta; jos sähköpatteri ottaa yhden yksikön energiaa, ja luovuttaa sillä yhden yksikön lämpöä, ilmalämpöpumppu luovuttaa jopa yli viisi yksikköä lämpöä yhtä energiayksikköä kohden.

Ilmalämpöpumppu antaa aina enemmän kuin ottaa, ja tästä syystä se on myös ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

Ilmalämpöpumpun asennus ja hinta


Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa lähes millaiseen seinään vain, mutta sen sijoituspaikka vaikuttaa muunmuassa sen energiahyötyyn. Ilmalämpöpumpun asentaminen pitäisikin aina jättää ammattilaiselle, jolla on valtuudet asentaa lämpöpumppuja. Hän osaa katsoa sille parhaan paikan ja tehdä asennuksen turvallisesti.

Pyydä meidät ilmaiselle mitoituskäynnille, niin teemme mielellämme tarjouksen sinulle sopivimmasta ilmalämpöpumpusta! Meiltä on mahdollista saada myös joustavia rahoitusmahdollisuuksia.

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti ja asennus
  040 152 7800
  Jari@ekkh.fi

Niko@ekkh.fi

KYSY LISÄÄ

  Huollon suunnittelua varten pyydämme kuvat laitteiden sijainnista kohteessa
  Lataa kuva sisäyksiköstä:
  Lataa kuva ulkoyksiköstä:
  Kuvat voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen posti@huoltoespoo.fi
   
   

  ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO LÄHELTÄSI

  Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula ja Kerava

  Välitämme huoltotilauksen osoitettasi lähellä olevalle huoltomiehelle.
  Voit tuoda myös laitteen myymäläämme huollettavaksi.