Ilmalämpöpumput – energiatehokkuutta ja mukavuutta kotiin ja toimistoon

Ilmalämpöpumput Espoo ja lähialueet – toimitus satojen asennusten kokemuksella

Espoon Kodinkonehuollolta saat kattavan palvelun ilmalämpöpumpun elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Kokenut tiimimme huolehtii ilmalämpöpumpun myynnistä, asennuksesta ja huollosta. Kaikilla asentajillamme on työhön tarvittavat, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin luvat. Palvelemme Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Kauniaisissa sekä Vihdissä ja lähialueilla.

Valikoimastamme löytyy Suomen oloihin suunniteltuja ilmalämpöpumppuja huippuvalmistajilta.

Kysy lisää

Ilmalämpöpumpun toimitus oli nappisuoritus! Tarjous oli hyvä ja kilpailukykyinen. Arviokäynnillä oli mahdollista suunnitella järkevintä laitetta ja sen sijoittelua ja kysellä kaikenlaista. Ei jäänyt epäselväksi, etteikö ratkaisu olisi juuri meidän käyttöön ja taloon sopiva. Asennus tehtiin viimeisen päälle siististi ja taatusti asianmukaisesti. Ei ollut kiireen tuntua, ja pitkän kokemuksen kyllä huomaisi työn jäljestä.

Anna-Maija Latvala, Nummela

Laske ilmalämpöpumpun tuomat säästöt!

Katso usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka paljon ilmalämpöpumppu maksaa?

  Ilmalämpöpumpun hinta on usein edullisempi, kun sen ostaa asennettuna. Hintaan vaikuttavat muun muassa laitteen ominaisuudet ja mahdolliset lisävarusteet sekä asennuskohteen vaativuus. Katso lisää tietoa hinnastostamme.

 • Millainen ilmalämpöpumppu sopii lämmitykseen ja/tai viilennykseen?

  Useimmat ilmalämpöpumput sopivat sekä lämmitykseen että viilennykseen, mutta jotkut on suunniteltu vain viilennykseen. Valitessasi ilmalämpöpumppua, mieti, haluatko pääasiassa alentaa lämmityskustannuksia, vai lisätä asumismukavuutta jäähdytyksellä. Autamme mielellämme sopivan ilmalämpöpumpun valinnassa.

 • Mitä ilmalämpöpumpun asennukseen sisältyy?

  Saat meiltä ilmalämpöpumpun avaimet käteen -toimituksella. Asennukseen sisältyy ulko- ja sisäyksikön kiinnittäminen, kylmäaineputkien asentaminen näiden välille, sähkökytkennät sekä järjestelmän testaus ja käynnistys. Tarvittaessa puramme myös vanhan laitteiston ja huolehdimme sen kierrätyksestä.

 • Kuinka kauan ilmalämpöpumpun asennus kestää?

  Ilmalämpöpumppu on nopea ja vaivaton asentaa! Tyypillisesti asennus kestää vain noin 4-8 tuntia, riippuen asennuskohteen erityispiirteistä.

 • Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

  Ilmalämpöpumpun voi asentaa vain ammattilainen, jolla on työhön tarvittavat kylmäaineluvat. Kaikki Espoon Kodinkonehuollon asentajat ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston, Tukesin, valtuuttamia ammattilaisia.

 • Voiko ilmalämpöpumpun asentaa kerrostaloon?

  Kyllä, ilmalämpöpumpun voi asentaa kerrostaloon, mutta se vaatii yleensä taloyhtiön luvan ja tulee toteuttaa kiinteistön ulkonäköä ja muita asukkaita häiritsemättä. Kysy lisää, autamme mielellämme!

Aloita säästäminen – pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

Ilmalämpöpumpun hankkiminen on helppoa ja palkitsevaa. Säästöä alkaa kertyä ja asumismukavuutesi lisääntyy heti, kun ilmalämpöpumppu on otettu käyttöön.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva ilmalämpöpumppu!

Soita ja kysy lisää!

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

Autamme valitsemaan kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivan ilmalämpöpumpun.

Asiantuntijamme kartoittaa kohteen ja kuuntelee toiveesi, joiden pohjalta teemme tarjouksen parhaiten sopivasta ratkaisusta.

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojaseloste sekä palvelun käyttöehdot ovat voimassa.